SerbFest Chicago 2023: од 11. до 13. августа

Драги парохијани и пријатељи, 

Овогодишњи фестифал, SerbFest Chicago 2023, је од 11. до 13. августа. Циљ овог догађаја је да прослави српску културу, кухињу, и музику у широј заједници и да прикупи средства која ће помоћи програме Саборног храма као и одражавање и обнову постојећих објеката. 

Фестивал нуди јагњетину и прасетину са ражња, специјалитете са роштиља, традиционална српска пецива, историјску и културну изложбу, наступе фоклорне групе, као и узбудљиве игре за децу. Ово је навећи српски фестифал у Чикагу и шире. 

Ваша помоћ и подршка су кључни за успех фестивала. Циљ нам је да у 2023.-ој сви трошкови који су везани за овај догађај буду покривени од стране спонзора. У 2022.-ој успели смо да покријемо 50% ….хвала Вам. 

Молимо вас да размотрите разне нивое корпоративног и/или породичног спонзорства. Знамо да дајете пуну подршку нашој парохији већ година и надамо се да ћете и ове наставити да помажете SerbFestНово у 2023.-ој години је СПОНЗОРСКО вече, у четвртак, 10. августа, које ће омогућити спонзорима да се боље упознају и повежу. Ово вече је ексклузивно за спонзоре, и није отворено за остале посетиоце. 

За више информација или ако имате питања, молимо вас позовите црквену канцеларију Саборног храма на телефон 773-693-3366 или нас контактирајте путем електронске поште на адресу: serbfestchicago@gmail.com.

У име Управног одбора Саборног храма као и Одбора за SerbFest Chicagoунапред вам се захваљујемо на пажњи и видној подршци наше парохије. 

share this :

Read more...